Cilësi e lartë e shërbimeve në çdo
vend dhe çdo kohë!

Linja e rregullt me Autobusa super komod

Me tradidë që nga viti 1992 bëjmë transportin e udhëtarëve nga Kosova për në Zvicër dhe anasjelltas. Nga viti 2004 kompania është regjistruar edhe në Zvicër si kompani transportuese me linja rë rregulta me autobusa modern, si: 

  • Nisje nga Zvicra për Kosovë çdo të premte 
  • Kthimi nga Kosova çdo të shtune

Udhëtimet realizohen me autobusat tanë super-komod që ju ofrojnë rehati dhe komoditet, me kondicioner ajri, kafe, pije dhe ushqime.  

Fotografi të autobusave tanë

Linja me autobus

Eksperiencë dhe traditë shumë vjeçare në transportin e udhëtarëve nga Kosova drejt Zvicrës dhe anasjelltas

Shiko më shumë 

Transport betoni

Bëjmë transportin e betonit me mikser
modern me kapacitete të mëdha. Stafi ynë
është i specializuar në këtë fushë

Shiko më shumë