Cilësi e lartë e shërbimeve në çdo
vend dhe çdo kohë!

Na kontaktoni

Faleminderit që keni vendosur të na kontaktoni. Ne ju sigurojmë se do të jemi në shërbimin tuaj për çdo informacion 

Adresa:

FA-SB Transport GmbH
Schützengasse 17
9205 Waldkirch
Switzerland

Telefon:

Zvicer:   +41 76 4270 708
Zvicer:   +41 76 3340 431
Kosovë: +377 44 152 683

Na shkruani online

Ngarko

Faleminderit për porosinë tuaj, së shpejti do të ju kontaktojmë

Linja me autobus

Eksperiencë dhe traditë shumë vjeçare në transportin e udhëtarëve nga Kosova drejt Zvicrës dhe anasjelltas

Shiko më shumë 

Transport betoni

Bëjmë transportin e betonit me mikser
modern me kapacitete të mëdha. Stafi ynë
është i specializuar në këtë fushë

Shiko më shumë