Cilësi e lartë e shërbimeve në çdo
vend dhe çdo kohë!

Kompania jonë

Me tradidë që nga viti 1992 bëjmë transportin e udhëtarëve nga Kosova për në Zvicër dhe anasjelltas. Nga viti 2004 kompania është regjistruar edhe në Zvicër si kompani transportuese.

Po ashtu në Zvicër kemi filluar edhe shërbimin e transportit të betoniit me makineri moderne. Shpejtësia dhe efikasiteti ynë na karakterizon dhe na bën që të jemi ndër më të mirët.

Foto nga autobusat

Foto nga transportuesit e betonit

Linja me autobus

Eksperiencë dhe traditë shumë vjeçare në transportin e udhëtarëve nga Kosova drejt Zvicrës dhe anasjelltas

Shiko më shumë 

Transport betoni

Bëjmë transportin e betonit me mikser
modern me kapacitete të mëdha. Stafi ynë
është i specializuar në këtë fushë

Shiko më shumë