Cilësi e lartë e shërbimeve në çdo
vend dhe çdo kohë!

Arazhmane turistike

Arazhmane turistike në rivierat më të mira në rajon dhe botë, udhëtime grupore si dhe shopping toure. Posedojmë ekskluzivitetin në aranzhimin e pushimeve, transportin dhe akomodimin në shtetet: 

Shqipëri

Jo ofrojmë arazhmante turistike në shqipëri me oferta fantastike për individ, familjarë dhe grupe në plazhet më të bukura në Shqipëri siç janë:

 • Sarandë
 • Ksamil
 • Dhërmi 
 • Vlorë
 • Durrës
 • Velipojë
 • Shëngjin
 • Etj 

Greqi

Ju ofrojmë mundësi të shkëlqyeshme për pushime në Greqi për të gjitha llojet e grupeve të interesuara për

 • Pushime verore
 • Arazhmane turistike
 • Shopping ture
 • Udhëtime grupore
 • Vizita turistike
 • Etj 

Itali

Ju ofrojmë mundësi të shkëlqyeshme për pushime në Itali për të gjitha llojet e grupeve të interesuara për

 • Pushime verore
 • Arazhmane turistike
 • Shopping ture
 • Udhëtime grupore
 • Vizita turistike
 • Etj 

Linja me autobus

Eksperiencë dhe traditë shumë vjeçare në transportin e udhëtarëve nga Kosova drejt Zvicrës dhe anasjelltas

Shiko më shumë 

Transport betoni

Bëjmë transportin e betonit me mikser
modern me kapacitete të mëdha. Stafi ynë
është i specializuar në këtë fushë

Shiko më shumë