Cilësi e lartë e shërbimeve në çdo
vend dhe çdo kohë!

Cilësi e lartë e shërbimeve

bussss.png

Zvicer - Kosovë çdo të Premte, kurse kthimi nga Kosova çdo të shtune me autobusa super komod

Beton

Bëjmë transportin e betonit me 10 miksera nga 7.5 deri në 10 kubik me kamiona me 4 dhe 5 akse

Arazhmane

Pushime verore në rivierat më të mira me oferta fantastike për Verën 2016

Udhëtime

Linjat e rregullta me autobus

Linja e rregullt nga Zvicra për Kosovë. Nisja çdo të Premte ndërsa kthimi çdo të shtune

Më shumë

CallCenter 24h

+41 76 427 07 0

Udhëtime

Udhëtime me autobus

Eksperiencë dhe traditë shumë vjeçare në transportin e udhëtarëve nga Kosova drejt Zvicrës dhe anasjelltas

Shiko më shumë 

 

Transport betoni

Bëjmë transportin e betonit me mikser
modern me kapacitete të mëdha. Stafi ynë
është i specializuar në këtë fushë

Shiko më shumë 

Foto galeria

Kemi kënaqësinë të ju sjellim fotografi të ndryshme nga veprimtaria jonë. Në seksionin e galerisë ju mund të shikoni më shumë fotografi nga kompania jonë.

Shiko më shumë

Ku ndodhemi

Kontakti

Ali Hoxhaj

Drejtor gjeneral i kompanisë
Tel: +41 76 4270 708

Lendita Hoxha

Menaxhere për Zvicer  
Tel: +41 76 3340 431

Sylejman Hoxha

Menaxher për Kosovë
+377 44 152 683

asdasd ad a dsa a

assaa

Rreth kompanisë tonë

Me tradidë që nga viti 1992 bëjmë transportin e udhëtarëve nga Kosova për në Zvicër dhe anasjelltas. Nga viti 2004 kompania është regjistruar edhe në Zvicër si kompani transportuese.

Bëjmë transportin e betonit me mikser  modern me kapacitete të mëdha. Stafi ynë është i specializuar në këtë fushë. Posedojmë 10 miksera me 4 dhe 5 akse me kapacitete nga 7.5 deri 10 kubik

Shiko më shumë